Kako preverim svoj račun bet365?

Imate račun pri bet365? Ali ste že izkoristili brezplačen bonus v višini 50 EUR? Odlično, nato preberite spodaj in ugotovite, kako preveriti svojo identiteto. Ne? Nato kliknite tukaj in si oglejte, kaj je bonusna koda za bet365!

Zakaj moram preveriti svoj račun bet365? Ker mnogi ljudje odpirajo več računov za prejemanje brezplačnih bonusov (in ti bonusi v bet365 so resnično dobri). Da bi se izognili temu, bet365 preveri, ali je ime in naslov, ki ste ga navedli, dejansko vaš. Drugi razlog je starost. Na bet365 lahko igrate le, če ste 18 ali več.

Ali je za bet365 potrebno nekaj pregledov za nadaljevanje preverjanja? Na žalost ja. Pred prvim odstopom moramo kopijo naše osebne izkaznice ali potnega lista predložiti bet365.

Ali je postopek preverjanja pri bet365 varen? Da - ne vemo primerov goljufije. Vendar priporočamo, da v grafičnem programu (barva na primer) prečkate skeniranje ID-ja s tanko rdečo črto. Traja pet minut in vas lahko pomiri!

Koliko časa traja, da preverite račun na bet365? Najpogosteje le nekaj ur. Prejeli smo zahtevo za dokumente, nato jih moramo skenirati, jih poslati po e-pošti in počakati. Nikogar ne poznamo, katerega preverjanje je trajalo dlje kot 12 ur.

Kaj je poštno preverjanje pri bet365? To je še en način za potrditev domačega naslova. Bet365 nam pošlje pismo s kodo, ki jo prepisujemo na svoji spletni strani. To preverjanje je preprosto, brezplačno, vendar - seveda - traja dlje.

Ali bet365 preveri telefon? Lahko se zgodi, da bo bet365 potrdil našo telefonsko številko tako, da nas pokliče ali pošlje besedilno sporočilo.

Ne pozabite - preverjanje računa bet365 je samo za vašo varnost!

Preverjanje identitete pri bet365? Preverite, kako povleči sredstva iz bet365!.