Kako se prijaviti na bet365?

Odprtje novega računa pri bet365 je zelo preprosto. Pomembno je, da je registracija na bet365 brezplačna in vas ne prisili, da položite depozit. Zato ni težav, da bi nastavili račun, preizkusili njihove funkcije, spletno mesto in šele nato odločili, ali želimo igrati na bet365! Če želite odpreti nov, brezplačen račun pri bet365, kliknite tukaj!

Kako je videti pri registraciji bet365? Po kliku na zgornjo povezavo bomo preusmerjeni na spletno mesto bet365. Preprosto kliknite gumb »Pridruži se zdaj« (v zgornjem desnem kotu) in izpolnite obrazec z vašimi podatki. Pomembno - predati morate točne osebne podatke za igranje bet365!

Kako dobiti ponudbo za prijavo pri bet365? Pomemben korak pri registraciji je prejeti dobrodelni bonus od bet365. Po vnosu e-poštnega naslova bomo prejeli 10-mestno bonus kodo. Vnesite ga v ustrezno polje pred prvim pologom.

Registracija pri bet365 je hitra in učinkovita, v primeru kakršnih koli težav pa lahko vedno vprašamo službo za stranke z uporabo klepeta, pošte ali telefona.