Kako staviti na bet365?

Stave z bet365 so zelo enostavne. Odprite brezplačen račun bet365 in nato nadaljujte z začetnim nakazilom. Kako staviti na bet365? Če imate v računu sredstva, samo izberite šport, ki vas zanima, nato ligo, nato dogodek in končno stavo. Če so kvote zadovoljive, morate vnesti svoj vložek in potrditi svojo stavo.

Je bet365 na voljo v Slovenija? Ja, celotno spletno mesto bet365 je prevedeno v naš jezik. Poudariti je treba, da so te prevode strokovno naredili resnični ljudje (ne s prevajalci). Na ta način lahko vsak od vas stori stave na bet365. Ni vam treba poznati tujih jezikov.

Kaj pomenijo kvote bet365? Bet365, kot eden največjih stavnic na svetu, ima na različne načine prikazati svoje kvote. To so frakcijski, decimalni in ameriški načini. Vse druge stavnice v ŠPANIJI uporabljajo decimalne kvote in to so tiste, ki jih priporočamo za vas. Kaj so decimalne kvote? Decimalne kvote so zelo preproste za učenje. V bistvu moraš pomnožiti svoj delež z decimalnimi kvotami in rezultat je, koliko boste prejeli v dobitkih - vključno z vašim deležem. Če na primer stavite 100 EUR in imate kvoto 1,70, boste prejeli 170 EUR v dobitku (vključno z začetnim vložkom).

Ali lahko živite na bet365? Seveda. Tudi bet365 ima eno najširših ponudb za stavno stavo na trgu knjig. Ali ponuja bet365 prenos v živo? Ja! Številni dogodki se pretakajo v obliki video in avdio v živo stave. Za gledanje tekme ne potrebujemo več TV in drago naročnino. Dovolj je samo 1 EUR? na vašem bet365 računu!

Si prepričan? Ali pa potrebujete več informacij? Ugotovite, katere stave ponuja bet365