Katere bonuse ponuja ponudba bet365?

Najprej, bet365 ponuja enega najvišjih in najbolj zanimivih bonusov za dobrodošlico. Če še niste prejeli brezplačnega 50 EUR preverite, kako brezplačno dobiti bonus kodo!

Ali bet365 ponuja druge bonuse? Ja, seveda. Ko končate s plačevanjem brezplačnih 50 EUR, lahko uporabite druge promocije, opisane spodaj. Razdeljeni so v konstantne bonuse in periodične bonuse.

Ali bet365 ne ponuja nobenega depozitnega bonusa? Teoretično ne, ker ne na začetku. Toda potem, ko boste tam naredili nekaj resnih stav, boste prejeli posebno e-pošto brez bonusa za depozit. Zato je na bet365 treba ustvariti račun in igrati tam. Ne boste obžalovali, saj bet365 dodeli bonus za zvestobo vsem aktivnim strankam.

Kakšen bonus za euro nogomet na bet365? Zahvaljujoč bonusu za euro nogomet na bet365 lahko osvojite več kot samo kvote. Šele morate igrati akumulatorje treh ali več selekcij za znane nogometne tekme, z akumulatorjem pa povečate svoje kvote. Z nagradami za 14 selekcij bo eurobankovski bonus celo dosegel 100%!

Ali bet365 ponuja nekakšen bonus za tenis? Da, navijači bet365 bodo našli nekaj zase. Ker je tenis lažje napovedati, je teniški akumulator manjši, vendar lahko še vedno dobite dodatnih 50% brezplačno! Bonus teniškega akumulatorja pri bet365 se začne s samo dvema ujema (5% bonus).

Kako dobi bonus za denar nazaj na bet365? Ta bonus je zelo preprost. Če se katera koli tekma, na katero stavite (nogomet), konča s točko 0: 0 (in vaša stava je bila pravilna, polčasov / polni delovni čas ali gledališki trgi), boste prejeli svoj vložek iz bet365 brezplačno! To bo čista gotovina - ni potrebe po stavah!

Poleg zgoraj navedenega - bet365 pogosto ponuja dodatne nagrade za pomembne športne dogodke.